Vein Stopper blog

Blog Maje Babić

Riješite se proširenih vena

Blog Maje Babić

Riješite se proširenih vena

II
II
II
II

Najmoćnije sredstvo za liječenje varikoznih vena u trudnoći (100% prirodna i efektivna Vein Stopper krema)

trudnica i varikozne vene

Proširene vene su jedan od najvećih problema današnjice. Ne biraju svoju sljedeću žrtvu. Procjenjuje se da skoro svaka druga trudnica pati od ove bolesti. One mogu imati brojne ozbiljne posljedice. Zato je važno da se liječenje varikoznih vena u trudnoći obavi što je prije moguće.

Proširenim venama najviše su sklone one trudnice kod kojih je već neko u obitelji imao slične probleme. Zbog toga se savjetuju posebne mjere opreza. U slučaju pojave varikoznih vena u trudnoći liječenje je moguće zahvaljujući jednom potpuno prirodnom rješenju koje je napravilo pravu revoluciju u ovoj oblasti.

Kako nastaju proširene vene i koji su njihovi simptomi?

umorne noge liječenje kremom i gelom

Prvo, morate znati kako vene uopće funkcioniraju. Vene su zadužene za prenos krvi iz udova natrag prema srcu u čemu veliku ulogu imaju zalisci na zidovima vena. Ti zalisci sprječavaju da krv teče u suprotnom smjeru, odnosno da se vraća nazad u udove. Ako dođe do oštećenja tih zalistaka dio krvi teče natrag. Tako se krv gomila u udovima. Velika količina krvi u venama dovodi do širenja njenih zidova. Na taj način nastaju otekline po nogama, a nerijetko i po rukama koje se nazivaju proširene vene. Obično su tamnoljubičaste boje.

Neki od simptoma proširenih vena su:

  1. Peckanje,
  2. Bol,
  3. Svrbež,
  4. Osjećaj težine u nogama.

 

Pojedini simptomi mogu izostati pogotovo ako se radi o potkožnim proširenim venama. Zato morate obratiti maksimalnu pažnju i na najmanje promijene.

Kada su u pitanju vene u trudnoći one nastaju uslijed povećanog pritiska u trbuhu i zdjelici. Taj pritisak otežava cirkulaciju i uzrokuje širenje vena. Također, u trudnoći se javljaju i hormonalne promijene koje mogu biti jedan od faktora za nastanak proširenih vena. Posljedica tih promjena može biti opuštanje krvnih žila što dovodi do širenja vena. Kao konačni rezultat javljaju se proširene vene.

Trudnice imaju i veću količinu krvi u odnosu na period prije trudnoće. To znači više posla za same vene koje su pod sve većim pritiskom. Pa i to može biti jedan od faktora koji utječu na pojavu proširenih vena.

Je li liječenje varikoznih vena u trudnoći moguće?

najbolja krema za proširene vene u trudnoći

Prije svega, budućim mamama se preporučuje da obrate pažnju na svoje vene kako ne bi ni došlo do tog problema. Određenim postupcima i promjenama u načinu života nastanak proširenih vena se može spriječiti.

Ali ako primijetite simptome to vas ne bi trebalo bacati u očaj. Mogućnosti liječenja varikoznih vena u trudnoći su doista velike.

Varikozne vene u trudnoći se ne liječe običnim tabletama poput drugih bolesti. Tom postupku se pristupa na potpuno drugačiji način. Koriste se razni pripravci, kreme i melemi.

Jedan od tih proizvoda je i Vein Stopper krema. Riječ je o potpuno prirodnom proizvodu koji se pokazao kao veoma efikasno sredstvo za liječenje varikoznih vena u trudnoći. Bori se protiv proširenih vena, umornih i teških nogu.

 

Vein Stopper krema i njen utjecaj na liječenje varikoznih vena u trudnoći

vein stopper krema za proširene vene recenzija

Po mnogima ovaj proizvod predstavlja najbolju kremu za proširene vene. Ova revolucionarna krema smanjuje natečene vene i obećava besprijekorno lijepe noge. Mogu je koristiti svi, i muškarci i žene. Ali će žene posebno odahnuti.

Međutim, zašto je Vein Stopper krema za vene tako učinkovita? Prije svega, u sastav ove kreme za varikozne vene ulaze samo najčistiji ekstrakti potpuno prirodnih sastojaka. Svaki od tih sastojaka daje rezultate koji dokazano olakašavaju i ubrzavaju proces uklanjanja proširenih vena.

Svi sastojci su odavno poznati i prisutni su u uporabi, ali je tek od nedavno stvoren idealan omjer svih ovih sastojaka koji utječu na liječenje varikoznih vena u trudnoći. Zato ovaj proizvod predstavlja najbolju kremu za proširene vene.

U sastav Vein Stopper kreme ulaze:

  1. Aloe vera,
  2. Ulje šipka,
  3. Ekstrakt veprine,
  4. Ulje argana,
  5. Ekstrakt zlatnice.

 

Kako se koristi Vein Stopper krema za vene?

najbolji lijek za proširene vene

Prije svega treba naglasiti da je ovo potpuno siguran proizvod. Ne izaziva štetne efekte i veoma je jednostavan za upotrebu.

Vein Stopper krema se nanosi dva puta dnevno, obično ujutro i navečer. Taj postupak treba ponavljati 4-6 tjedana.

Nanosi se na čistu i suhu kožu nakon kupanja. Potrebno ju je nježno umasirati kružnim pokretima dok se potpuno ne upije u kožu. Nakon postignutih željenih rezultata, kremu nanosite 3 do 4 puta tjedno kako biste održali rezultate.

Može se koristiti na svim dijelovima kože. Podjednako je učinkovita i za ublažavanje popucalih kapilara na ostalim dijelovima tijela.

Jedina negativna strana Vein Stopper kreme jeste što se ne može naći u ljekarnama. Može se nabaviti isključivo na zvaničnoj internet stranici proizvođača i to po veoma niskoj cijeni. Na taj način proizvođač je želio spriječiti krivotvorenje ove kreme.

Učinite liječenje varikoznih vena u trudnoći jednostavnim. Uz nju ćete zaboraviti na proširene vene, crvenilo i modre otekline po nogama. I sve to bez skupih i nesigurnih procedura. Vein Stopper je vaš odgovor na proširene vene, a zahvaljujući njoj vratit ćete vašoj koži elastičnost koja će ponovo izgledati lijepo i njegovano.