Maja Babić ukratko

Blog Maje Babić

Riješite se proširenih vena

Blog Maje Babić

Riješite se proširenih vena

II
II
II
II
Nema više straha od proširenih venaBok, ja sam Maja, a ovo je moja priča o proširenim venama i kako sam ih se konačno uspjela riješiti. Želim svoju sreću podijeliti sa svima – jer nakon dugotrajne borbe, konačno sam uspjela pobijediti proširene vene na nogama. I to u samo tjedan dana i potpuno bezbolno.* Godine borbe, godine patnje okončane su mojom pobjedom. Ne, nisam išla na operaciju, niti na lasersko spaljivanje vena. Sve ovo sam uradila kod kuće, u udobnosti svoga doma za tjedan dana.
Ako niste prvi put na mom blogu znate koliko sam patila i što sam sve pokušavala. Brojne alternativne metode poput jabučnog octa, kupusa, peršina i mnogo toga još. Sve je bilo uzalud, svi ti pokušaji su samo oduzimali vrijeme i ništa nisu pomagali. U jednom trenutku čak sam razmišljala i o operaciji, ali na svu sreću se nisam odlučila na taj korak.
Uspjela sam ih se riješiti prirodno… Proširene vene su sada prošlost, a moje noge izgledaju kao nikad do sada. Haljine su ponovo neizostavan dio moje garderobe, a sa ovakvim nogama mislim da ih ni zimi neću prestati nositi. Toliko sam oduševljena da svi moraju čuti za ovo čudo koje mi je pomoglo!