Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti primjenjuje se samo na prijenos podataka pomoću kojih je moguće identificirati neku osobu (Osobni podatci) i koje je autor bloga (Autor) primio putem obrasca za kontakt.

Obavještavanje/Korištenje osobnih podataka

Autor bloga će zadržati samo one osobne podatke koje su korisnici svojevoljno dali prilikom korištenja obrasca za kontakt.

Ako u bilo kojem trenutku autor odluči na drugačiji način zadržati ili upotrijebiti osobne podatke, on će postavljanjem obavijesti na ovom blogu o tome obavijestiti svoje korisnike najmanje 30 dana prije uvođenja promjena.

Integritet podataka

Autor bloga će koristiti osobne podatke samo na načine koji su u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni ili s važećim zakonima ili propisima.

Sigurnost

Autor je obvezan osigurati sigurnost osobnih podataka koje obrađuje. U cilju sprječavanja neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, održavanja točnosti podataka i osiguravanja odgovarajućeg korištenja osobnih podataka, autor je usvojio odgovarajuće fizičke i elektroničke procedure kako bi zaštitio i osigurao osobne podatke koje obrađuje.

Opće odredbe

Kolačići i linkovi na druge stranice

Autor može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustvo korisnika dok koriste njegov blog. Kolačići su mali dijelovi podataka koji se pohranjuju u vašem pregledniku, koji pamti podatke i pomaže da se identificirate na web stranicama prilikom kasnijih posjeta. Kolačići su jedinstveno dodijeljeni nekom računalu i može ih čitati samo web server u domeni koja je izdala kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući određene funkcije kao što je pamćenje zaporke i osobnih preferencija u korištenju stranica.

Možda će vam biti ponuđena mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično je moguće promijeniti postavke svog preglednika tako da ih odbije. Osim toga, možete izmijeniti postavke svog preglednika tako da vas obavijesti svaki put kada se nudi kolačić i dozvoli vam da pojedinačno prihvaćate ili odbijate kolačiće. Međutim, ako odbijete prihvatiti kolačiće, to može ometati rad i negativno utjecati na korištenje bloga.

Blog može sadržavati linkove na druge stranice. Autor nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih stranica.

Privatnost djece

Autor se obvezuje da će štititi potrebe privatnosti djece i potiče roditelje i skrbnike da igraju aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima njihove djece na mreži.

Podatci za kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentar u svezi s ovom Politikom privatnosti i našom praksom privatnosti, kontaktirajte nas putem e-maila: support@veinstopper.com.hr